vegansk-chokladros-92372-3
vegansk-chokladros-92372-1
vegansk-chokladros-92372-2

Vegansk Chokladros

59 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Alla hjärtans dag står i antågande, och ska du verkligen ge den klassiska röda rosen till din käresta i år igen, eller vara en överraskare i toppklass och ge bort en ros av mumsig choklad? Vi röstar på det senare alternativet! En riktig ros vissnar och blir sådär tråkig efter någon dag bara, så lika bra att du köper en ros som är ätbar så det blir lite njutbart och delikat nöje av alltihop liksom!

Vegansk Chokladros är en plastblomma med rosknopp helt av mumsig, len vegansk choklad inslagen i skimrande folie, som finns i rosa eller röd variant. Rosen levereras omsluten av cellofanpapper, likt en äkta ros. En perfekt present till alla hjärtans dag, eller som random romantisk present till någon du tycker om!

  • Rosknoppen är av vegansk choklad
  • Stjälk och blad är av plast
  • Innehåller 18 gram choklad
  • Välj mellan rosa eller röd chokladros
  • Säljs styckvis

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, dextrin, emulgeringsmedel: (Sojalecitin E322, E476). Kan innehålla spår av nötter.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.