Till toppen
Visa större bild

Vinology Whiskyglas

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Bottenrundade whiskyglas var ursprungligen designad för sjömännen när de var ute på havet, för du vet ju hur det kan guppa? Tack vare att glasen var rundade spilldes inte whiskeyn ut vid varken hårt väder och turbulens! Det framkom även senare att via rundade whiskeyglas gjordes dryckens aromer mer smakrika och fylliga vilket uppskattas av whiskyentusiaster som dig, eller hur? Dessa glas är med andra ord en enda stor fördel, så de passar perfekt att ge bort i födelsedagspresent eller julklapp!

Vinology Whiskyglas levereras som ett 2-pack och varje glas mäter 9 x 7,5 cm stort. Glasen har en rundad botten som framhäver smaker och blir en riktigt bra present att ge bort till morsan och farsan, din vän whiskeyentusiasten eller till dig själv kanske?

Glasen är tillverkade i glas och levereras i en presentbox.

  • Material: Glas
  • Antal: 2-pack
  • Mått: 9 x 7,5 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... olof för 1 månad sedan
    Precis vad jag ville ha. Glasen är mycket bra kvalitet!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53860 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle