Visa större bild

100 Craft Beers Bucket List Skraptavla

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Älskar du öl? Vill du prova nya smaker och upptäcka nya ölkulturer? Med hjälp av denna bucket list får du härliga tips på nya öler samtidigt som du får en snygg tavla att hänga upp där hemma. När du provat en ny öl som står på listan skrapar du enkelt för den, och innan du vet ordet av det så har du provat hela 100 stycken olika ölsorter!

100 Craft Beers Bucket List Skraptavla är en riktigt häftig pryl att ge bort till en nära ölvän eller till dig själv! Varje gång du provat en ny öl som står med på listan så skrapar du enkelt i rutan under namnet. Denna tavla är dessutom så pass dekorativ att den blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem. 

  • Material: Papp
  • Mått: 42 x 59,4 cm
  • Ram ingår ej

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50600 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle