Visa större bild

Avengers 4 Iron Man Deluxe Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Tony Stark är både rik och smart och när han kidnappas uppfinner han en högteknologisk dräkt som förvandlar honom till en superhjälte. Nu vill han ut och rädda världen! Den här supersnygga och coola dräkten passar perfekt på en maskerad eller ett superhjältekalas!

Avengers 4 Iron Man Deluxe Barn Maskeraddräkt inkluderar en muskelvadderad jumpsuit i mycket hög kvalitet tillverkad i polyester och en halvmask tillverkad i plast. Maskeraddräkten finns i tre olika storlekar som passar barn.

Säljs styckvis och finns i storlek Small, Medium och Large (barn).

Detta är en officiellt licensierad produkt från Avengers End Game.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen70903 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle