vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
dodskalle-soldat-mask-1

Dödskalle Soldat Mask

199,90 kr

Äntligen har du kommit fram till din kompis hus. Som du har längtat efter den här halloweenfesten! Du älskar att klä ut dig och lägger alltid mycket krut på att se helt perfekt ut som det du valt att klä ut dig till.
På väg fram till huset passerar du igenom din polares trädgård och alla läskiga dekorationer som hen har smyckat ut gården med. Nervkittlande, men mest roligt! Bredvid dörren står en docka med en otäck dödskallemask som ser ut som en militär med headset och stridshjälm. Du stannar en sekund för att kika lite närmare på den och ser då hur maskens ögon vänder sig emot dig. Du skriker som om du sett en död men lugnar ner dig när du inser att det bara är kvällens värd som ställt sig där för att välkomna sina gäster på ett äkta skräcksätt.

Dödskalle Soldat Mask är en latexmask som ser ut som en mycket otäck dödskalle med militör stridshjälm och headset. Ögonhålorna är täckta med ett tunt svart nät för att ge en mörkare effekt till ögonen, utan att det påverkar din syn för mycket.

One size (vuxenstorlek).
Art.nr 28570-1

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar