Till toppen
Visa större bild

Horseshoe Game Utomhusspel

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nu gäller det att ha precision och vara 100% fokuserad! Du får inte förlora mot din mormor iår igen, eller rättare sagt... du KAN inte förlora mot mormor igen! Hon blir ju så extremt mallig och retlig av sig när hon vinner. Hur svårt ska det vara att kasta en förbannad hästsko egentligen?

Horseshoe Game Utomhusspel är ett superroligt utomhusspel för hela familjen. Här gäller det att träffa, eller komma närmast målpinnen med hästskorna. Du väljer själv om ni spelar tillsammans eller individuellt och missar du dina fyra försök, ja då är det nästan så kört som det kan bli! I spelet medföljer det totalt 4 st hästskor, 2 st målpinnar, 2 poängringar samt instruktioner och regler. 

Information om Horseshoe Game Utomhusspel:
  • Ålder: 5+
  • Speltid: 20min+
  • Utomhusspel

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47658 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle