Visa större bild

Tillbehör

I Love Beer Maskeraddräkt

(13 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 275
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

"Ta seden dit du kommer." Ja, så lyder det urgamla ordspråket som syftar på att du minsann får lova att anpassa dig efter reglerna som råder på den plats där du är. Oavsett om du är i någonannans hem eller på en resa till en främmande plats så bör du vara medveten om vad det är som gäller just där.
Så om du har för avsikt att resa till exempelvis Bayern i Tyskland så gör du klokt i att ta ölet på allvar. Dra på dig din snyggaste öl-kostym och strosa Münchens gator fram och visa tyskarna att du minsann tar deras ölkultur på största allvar!

I Love Beer Maskeraddräkt är en grön dräkt i en del som föreställer en ölflaska i jätteformat. På toppen har dräkten förestts med guldfärgat typ som ska föreställa en kapsyl. Bröstpartiet är vovalt och vett med texten "I (hjärta/love) Beer". Den här dräkten passar perfekt som överraskningsmoment till den nyblivna 20-åringen som äntligen får handla på systemet.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (13)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Daniel för 10 månader sedan
  Gjorde det den skulle. Bra.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Lady Andrea för 11 månader sedan
  Perfekt
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28095 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle