Till toppen
Visa större bild

InnovaGoods Tårtspade

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visst är det väl tröttsamt när "JAG FÖÖÖRST"-personen pajjar halva tårtan när personen i fråga skall skära upp? Lägg istället fram denna otroligt smarta och "varför har inte denna uppfunnits tidigare"-pryl, då slipper du drygskallar som skär sönder tårtan! Man skulle kunna säga att detta är prylen för dig som behöver lite sinnesro, right?

InnovaGoods Tårtspade är en praktisk och smått revolutionerande tårtspade som skär ut en tårtbit – varken mer eller mindre – precis som en tårtspade skall göra. Spaden är tillverkad i rostfritt stål, mäter 25 x 5 x 4,5 cm stor och kan diskas i diskmaskin. En rolig present att ge bort till hon som alltid bakar till festerna, eller till dig själv vettja?

  • Material: Rostfritt stål
  • Mått: 25 x 5 x 4,5 cm
  • Antal: Styckvis (1-pack)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52886 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle