Till toppen
Startsida > Bartillbehör > Vintillbehör > Vinkylare > InnovaGoods Vinkylare med Vinluftare
Visa större bild

InnovaGoods Vinkylare med Vinluftare

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En typ av vinkork som både luftar och kyler vinet..? Men va, hur går det ens till? Jadu, det behöver du inte oroa dig över, sålänge du införskaffar dig denna pryl från Innovagoods. Denna kork är ett måste för dig som uppskattar ditt vin väl kylt och måttligt luftigt – precis som ett vin skall vara, eller hur? Om vi säger såhär, om du nu skall hosta en exklusiv fest (för det händer ju jämt...) så är detta är krav! Just sayin'!

InnovaGoods Vinkylare med Vinluftare levereras styckvis och är tillverkat i ABS-plast samt rostfritt stål. Designen är väldigt simpel, men ändå väldigt elegant – precis som det skall vara! För att använda denna 2-i-1-lösning så behöver du kyla ner korken ett par tre timmar i frysen innan användning, sedan både kyler och luftar den ditt vin. Smart va?

  • Material: ABS, rostfritt stål
  • Mått: 2,5 x 12 x 1,5
  • Antal: Styckvis
  • Frystid: 2-3 h
  • Skruvkork
  • Elegant design
  • Bruksanvisning medföljer på bl a. svenska, norska, finska, danska, engelska m.m.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52897 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle