Till toppen
Visa större bild

Kylskåpsmagneter Emoji

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 55
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När inköpslistor skall sparas och läxor skall kommas ihåg, då kan det vara svårt att veta var man skall lägga pappren för att inte glömma bort dem. Gör som oss - sätt upp allt viktigt på kylskåpet! Med dessa emojiformade kylskåpsmagneter i ett 5-pack gör du nu kylen liiiite snyggare än tidigare, och de viktiga pappren, ja de är omöjliga att missa.

Kylskåpsmagneter Emoji levereras som ett 5-pack och innehåller emojiformade kylskåpsmagneter med olika motiv. Motiven levereras osorterat vilket betyder att emojisarna du får blir en överraskning. Varje emoji mäter cirka 3 cm stor och blir en rolig present till antigen dig själv eller till dina barn.

 • Material: Metall
 • Antal: 5-pack
 • Mått: 3 cm/d
 • Magnetisk baksida
 • Utseende varierar

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Bernt för 3 veckor sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen60098 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle