Visa större bild

Moon Creations UV Neon Kroppskrita

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du vill ha ett läskigt (eller häftigt) djur/monstermotiv i ditt ansikte som dessutom syns väldigt bra i mörker, ja då är någon av dessa kroppskritor med uv-färg någonting för dig! Kritan är enkel att rita med och passar till såväl ansiktet som till kroppen.

Moon Creations UV Neon Kroppskrita säljs styckvis om 3,2 gram och finns i åtta olika uv-färger att välja bland, närmare bestämt: Rosa, Orange, Röd, Gul, Grön, Blå, Vit och Lila. Varje sminkkrita har en uv-effekt på färger vilket gör att den passar perfekt att använda till blacklight-festen, men också till ravet eller halloween! Sminket är ej testat på djur och är 100% veganskt.

Säljs styckvis och finns i åtta färger att välja bland. 

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58146 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle