Visa större bild

Tillbehör

Skyddsdräkt Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Här har vi en snygg och karaktäristisk dräkt som passar till det mesta, oavsett om du till exempel vill klä ut dig till en nördig vetenskapsman, en professionell brottsutredare eller en creepy labarbetare som har blivit smittad av ett farligt virus. Bär dräkten precis som den är eller komplettera med passande accessoarer, så som fejkblod, nördiga glasögon eller snuskiga utslag i protesform. I vilket fall kommer du garanterat att få uppmärksamhet!

Skyddsdräkt Maskeraddräkt inkluderar en vit one piece med huva och en lång dragkedja på framsidan. Dräkten har resårband vid ärmsluten och anklarna för bättre passform samt diskreta hål som ser ut som fickor på sidorna, så att du lätt kan nå eventuella fickor på kläder som du bär under. Skor ingår ej.

Storlek: One size (vuxen).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Alexander för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28706 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle