skyddsdrakt-maskeraddrakt-1

Skyddsdräkt Maskeraddräkt

399 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Gasmask

Gasmask

One size
99 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Här har vi en snygg och karaktäristisk dräkt som passar till det mesta, oavsett om du till exempel vill klä ut dig till en nördig vetenskapsman, en professionell brottsutredare eller en creepy labarbetare som har blivit smittad av ett farligt virus. Bär dräkten precis som den är eller komplettera med passande accessoarer, så som fejkblod, nördiga glasögon eller snuskiga utslag i protesform. I vilket fall kommer du garanterat att få uppmärksamhet!

Skyddsdräkt Maskeraddräkt inkluderar en vit one piece med huva och en lång dragkedja på framsidan. Dräkten har resårband vid ärmsluten och anklarna för bättre passform samt diskreta hål som ser ut som fickor på sidorna, så att du lätt kan nå eventuella fickor på kläder som du bär under. Skor ingår ej.

Storlek: One size (vuxen).
 • Alexander
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0