Visa större bild

Squatty Toalettpall

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du kan ha bajsat fel i hela ditt liv! Men nu kan du bajsa rätt – använd bara Coolest Squatty Bajspall! Med bajspallen sitter du i en position som gör att ändtarmen öppnar upp sig och låter bajset flyta ut bättre. På så sätt förhindrar du både tarmsjukdomar och framtida förstoppningar. Människans kropp är faktiskt byggd för att sitta i en hukande ställning när man bajsar och så har man alltid gjort, tills toaletterna uppfanns. 

Squatty Toalettpall är en såväl skämtsam som seriös produkt och kommer göra dina toabesök till en revolutionerande upplevelse! Pallen kan se ut som vilken pall som helst, men den är designad så att när du sitter på toaletten drar du bara upp fötterna på pallen samtidigt som du bajsar. På så sätt öppnar du upp ändtarmen och bajset flödar ut som aldrig förr. Efter ett produkttest hos personalen fick vi till svars: "-Wow, jag har aldrig bajsat bättre!".

Hur använder man bajspallen? Först måste du känna dig lite nödig, sedan går du och hämtar din bajspall, går in på toaletten, skjuter in pallen under toalettstolen, drar ned byxorna, sätter upp benen på pallen så att du sitter i en hukad ställning, sedan bajjar du på precis som vanligt!

 • Material: Plast
 • Antal: Styckvis (en pall)
 • Mått: 53 x 33 x 18 cm
 • Enkel att förvara
 • Simpel och stilren design
 • Designad att den passar toastolen

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jenny för 1 år sedan
  Stor och otymplig.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52250 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle