Visa större bild

Svävande Jordglob

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du en sådan som kan sitta och fascineras över att vi alla bor på ett klot som svävar runt i rymden? Då kommer du tappa hakan när du ser den här prylen! Universum må ha varit först med att skapa en svävande jordglob, men det är minst lika imponerande att några forskare i ett hemligt labb någonstans har lyckats återskapa fenomenet. Nu kan du ha ett svävande jordklot på ditt eget fönsterbräde och se på när det roterar i samma takt som vår planet.

Svävande Jordglob är en jordglob som svävar och roterar på samma vis som vår planet gör med hjälp av elektromagneter. Plattformen som globen svävar från har en stilren, modern design och ger ifrån sig ett starkt LED-ljus och kan därmed användas som belysning. Det är engelsk text på globen. Den är tillverkad av ABS-plast och metall. Mäter ca 18,5 cm i omkrets och ca 20 cm hög. Den kopplas in i eluttag för att fungera, strömbrytare medföljer. Säljs styckvis.

  • Mått: Ca 18,5 cm (omkrets), ca 20 cm (höjd)
  • Material: ABS-plast, metall
  • Säljs styckvis
  • Strömbrytare medföljer
  • Volt in: 100-240 V 1A
  • Volt ut: 12V 2A

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen70424 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle