Visa större bild

Vätskeaktiverat Blinkande Champagneglas

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Fira in det nya året eller skåla för sommaren med urläckra champagneglas som lyser i klara färger när du fyller dem med dryck! Det är inte allt för ofta man får chansen att bjuda på en liten ljusshow när man dricker sin favvodryck! Om batteriet tar slut eller om du har fått slut på champagne behöver du inte oroa dig, för glaset är då fortfarande riktigt dekorativt med en fin färg i botten.

Vätskeaktiverat Blinkande Champagneglas är ett snyggt champagneglas av plast som levereras i ett 1-pack, med en LED-lampa i botten som tänds när du fyller glaset med dryck. Lampan drivs av medföljande (ej utbytbart) batteri och när batteriet har tagit slut får du ett snyggt glas med en färgad kant i botten. Finns i flera olika, osorterade färger. Det blir en överraskning vilken färg du får vid beställning. Diskas för hand.

Volym: 18cl.

Notera att endast ett glas medföljer!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Gunilla för 4 år sedan
    Jättefin!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29787 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle