Till toppen
Visa större bild

3D Pussel Game of Thrones the Red Keep

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
449 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Detta pussel är alla pusselälskares största dröm att få bygga ihop! Pusslet – som dessutom är i 3D – byggs uppåt istället för platt på bordet. När pusslet är färdiglagt borde The Red Keep från Game of Thrones stå framför näsan på dig! Detta är framtidens pussel, helt klart.

3D Pussel Game of Thrones the Red Keep är ett riktigt häftigt pussel om 845+ bitar. Pusslet är ett 3D-pussel vilket innebär att det byggs uppåt, och. när allt är färdiglagt borde ett stort slott stå framför dig. Detta är ett pussel för den verkliga pusselälskaren och det blir en klockren present till såväl kompisen och grabben din som till dig själv.

 • Antal bitar: 845+
 • 3D-pussel
 • Byggs uppåt
 • Mått färdigbyggt: 42 x 33 x 39 cm

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Emma för 6 månader sedan
  Pusselbitarna var gjorda av någon form av skumgummi så dom kändes lite tråkiga att ta i men min mamma blev jätteglad och älskar sitt nya pussel!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58243 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle