Till toppen
Visa större bild

3D Pussel Game of Thrones Winterfell

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
449 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Detta är pusslet för dig som Game of Thrones-älskare! När detta pussel – som för övrigt är 3D – byggs ihop möts du av ett stående familjen Stark-slott direkt taget ur HBO-serien Game of Thrones. Pusslet byggs uppåt och blir en klockren present till såväl dig själv som till familjen eller kompisen som är helt galen i serien.

3D Pussel Game of Thrones Winterfell är ett riktigt häftigt pussel om 910+ bitar. Pusslet är ett 3D-pussel vilket innebär att det byggs uppåt, och. när allt är färdiglagt borde familjen Starks stora slott Winterfell stå framför dig. Detta är ett pussel för den verkliga pusselälskaren och det blir en klockren present till såväl kompisen och grabben din som till dig själv.

 • Antal bitar: 910+
 • 3D-pussel
 • Byggs uppåt
 • Mått färdigbyggt: 45 x 31 x 26 cm

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Johanna för 4 veckor sedan
  Ett måste för alla pusselälskare och Game of Thrones-fans! Lagom utmanande, utan att kännas omöjligt. Men var beredd på många väldigt små bitar och pilliga moment. Också på att du först måste sortera ut restbitarna som blivit över från tillverkningsprocessen. Men dessa är väldigt tydligt märkta. Instruktioner finns på både Svenska och Engelska (plus några till språk). Bilderna i instruktionerna är dock svartvita, så det gäller att antingen kolla på kartongen och försöka lista ut saker ibland, eller kolla väldigt noga på pusselbitarnas form. Men allt som allt är det ett väldigt underhållande pussel att lägga, med robusta bitar och ett oerhört vackert resultat. Winter is coming, så varför inte spendera en kylig dag inomhus med Winterfell is pusselform?
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58244 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle