Till toppen
Visa större bild

Fickplunta Oral-Me

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det sägs att ett glas vin om dagen får kroppen att slappna av och undvika stresskänslor. Annat blir det om du dricker starkare grejer, men här är den i alla fall - en snygg och helfestlig fickplunta med budskapet! Vitsig som den är spelar den dessutom på ett visst känt munhygienmärke. Du kan skratta gott för dig själv varje gång du tar dig en hutt, när du sitter på bussen som ska ta dig och polarna till festen.

Fickplunta Oral-Me är en blålackad fickplunta med texten: "Oral-Me, perform daily to reduce stress" i vitt och svart på framsidan. Pluntan har ett silverfärgat lock som sitter fast i en matchande anordning som gör att du inte tappar bort det.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Therese för 2 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29425 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle