Till toppen
Visa större bild

Minnesburk i Glas

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
89 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Här har vi minnesburken för dig som alltid kommer på briljanta idéer, men som alltid glömmer bort dem när det är dags att verkställa idéerna.

"-Hur kan jag vara så förbannat dum?" tänker du. "-Misströsta inte!" säger vi. Köp hem en minnesburk, ställ den i köket, och varje gång du kommer på en revolutionerande idé - skriv ner och släng i burken. Du kommer tacka oss i framtiden.. men swisha oss gärna en del av framgången! <3

Minnesburk i Glas levereras styckvis och är tillverkad i glas med ett roséguldigt aluminiumlock. Medföljer gör cirka 200 små lappar att skriva ner dina idéer och tankar på. Burken kan även användas till bröllop, studenten och andra festligheter där gästerna exempelvis kan skriva ner fina hälsningar.

  • Material: Glas, aluminium
  • Antal: 1-pack
  • Inkl. Ca 200 små lappar på ark
  • Mått: 18 x 10 x 7 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen64235 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle