Visa större bild

Moon Creations Självlysande Ansikts- & Kroppsfärg

(4 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du efterlyser ett självlysande, kvalitativt och långvarit smink som håller en hel halloweenfest, ja då är denna självlysande ansikts- och kroppsfärg från Moon Creations ett givet val. Färgen är nämligen självlysande i mörker vilket också gör att den passar perfekt till rejvet och till festivalen, men givetvis lika bra till halloween- och maskeradfesten. Färgen är lika enkel att applicera som den är att ta bort när det är läggdags.

Moon Creations Självlysande Ansikts- & Kroppsfärg levereras styckvis i tub om 12 ml och finns i åtta härligt självlysande färger. Färgen är superenkel att applicera, och när du är färdig - tvätta bara med lite ljummet vatten. Med denna ansiktsfärg skapar du många häftiga ansikts- och kroppsmålningar du inte trodde du var kapabel till. Chansen finns att du blir tvingad av vänner att starta upp en make up-salong. Notera också att sminket är veganskt och har aldrig blivit testat på djur.

Säljs styckvis om 12 ml och finns i åtta olika färger.

Taggar

OMDÖMEN (4)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Maria för 2 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sara för 5 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58400 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle