Visa större bild

Moon Creations UV Neon Pigment Shaker

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Låt oss presentera marknadens bästa pigment-shaker från Moon Creations! Detta smink håller en väldigt hög kvalitet och det bästa av allt är att det är uv neon-effekt på färgen vilket gör att du syns lite extra bra i mörkret när detta bärs!

Moon Creations UV Neon Pigment Shaker säljs styckvis och innehåller 14 gram smink. Välj mellan åtta olika uv neon-färger, närmare bestämt: Rosa, Orange, Röd, Gul, Gul, Grön, Grön, Blå, Vit och Mörklila – samtliga med en uv neon-effekt. Sminket är aldrig testat på djur och är 100% veganskt. Passar gör det till alla sorters fester och tillställningar, men allra bäst till blacklight-festen eller ravet!

Säljs styckvis om 14 gram och finns i åtta olika färger.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58150 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle