ogonmask-i-textil-pride-1

Ögonmask i Textil Pride

99 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Jani
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Ansikts- och ögonmasker är roliga att använda på alla möjliga festliga tillställningar och framförallt om man vill klä ut sig lite lagom. Det kan vara passande att använda en tjusig ögonmask på pridefestivalen men också till de flesta maskeradfester när man vill klä upp sig med eleganta detaljer. Trots att du bär en ögonmask som täcker delar av ditt ansikte så kommer du garanterat att göra intryck hos de andra gästerna! 

Ögonmask i Textil Pride är en förtjusande ansiktsmask av bomull som till grunden är svart men pryds av eleganta detaljer och färger i regnbågens färger. Den är enkel att sätta fast med med hjälp av de svarta banden som du knyter bakom huvudet. 

Mått: Bredd 21 cm och höjd 7 cm. 

One size (vuxenstorlek).