Till toppen
Visa större bild

Small Pong Slingshot Battle

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vi presenterar nu det sjukaste festspelet du någonsin sett – Small Pong! Detta spel är en ny och liiite bättre version av det klassiska Beer Pong-spelet där det gäller att skjuta i bollen i muggen istället för att kasta. På varje sida av bordet finns en liten slangbella som du använder för att skjuta bollen ner i motståndarens kopp. Ett utmärkt spel om ni hellre gillar shots än öl! 

Small Pong Slingshot Battle är ett superroligt festspel som innefattar en spelplan i trä som inkluderar 22 stycken koppar, en boll som sitter fast i ett snöre (ni behöver aldrig tappa bort bollen) samt två stycken slangbellor på varsin sida. I Small Pong gäller exakt samma regler som i Beer Pong, bara det att man använder en slangbella som "kastredskap" istället för handen.

  • Material: Trä, plast
  • Volym: 4 cl (varje mugg)
  • Antal muggar: 22 stycken
  • Antal bollar: 1 stycken (fast i ett snöre i mitten av planen)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52439 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle