Visa större bild

SunTrip Tygkasse

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du, precis som många andra, är ett stort fan av Sällskapsresan och det är därför du så gärna vill ha denna kultförklarade tygpåse. I påsen rymmer allt från solkräm och blommiga skjortor till ommärkt sprit från Peppes Bodega. Fungerar också givetvis att ge bort som present till någon som älskar Sällskapsresan och brandet "Suntrip".

SunTrip Tygkasse är nog den enda tygkasse varenda svensk sett! Kassen är tillverkad i bomull och mäter cirka 42 x 38 cm stor. Kassen har en kapacitet på 10 liter och på kassen finns ett nätt handtag. En rolig accessoar till maskeradfesten, men även till vardagen!

 • Material: 100% bomull
 • Mått: 42 x 38 cm
 • Kapacitet: 10 liter
 • Vikt: 140 gram

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Per för 6 månader sedan
  Dette er en pose man blir i godt humør av.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen62635 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle