Till toppen
Visa större bild

Wicked Wedge

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med en Wicked Wedge till hands har du både en strandhandduk och en solstol i ett! Ska du iväg på festival, solsemester, strandparty eller picknick med farmor så kommer en Wicked Wedge sitta utomordentligt bra! Tror du vännerna kommer bli avundsjuka när du smäller upp en liten solstolshandduk på stranden? Till 100% skulle vi våga säga! 

Wicked Wedge är en smidig solstol och strandhandduk i ett. Wicked Wedge kommer som en typisk strandhandduk du blåser upp, och när du blåser upp den så formas ett stabilt och skönt ryggstöd du kan luta dig mot. Madrassen kan du givetvis använda såväl inom- som utomhus och den kan till och med fungera som en extra möbel när hela gänget är på besök hos dig. Wicked Wedge kommer i en smart förpackning och tar ingen som helst plats vilket gör den enkel att bära med sig. 

Du blåser snabbt och smidigt upp din Wicked Wedge med munnen och finns i färgerna: Blå, grå, grön, gul och rosa.

Fakta om Wicked Wedge:
  • Material: Slitstarkt, mockaliknande material
  • Mått: 45 x 45 cm (ryggstöd) och 45 x 49 cm (matta)
  • Vikt: Ca 460 gram
  • Superenkel att blåsa upp
  • Tar otroligt liten plats
  • Perfekt till stranden/campingen/picknicken
  • Färg: Blå/grå/grön/gul/rosa

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49979 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle