Till toppen
Studentdekorationer Studentdukning Studentskyltar
Studentpresent Maskeradkläder Studentprylar
Studentdekorationer Studentdukning
Studentskyltar Studentpresent
Maskeradkläder Studentprylar

RYKANDE FÄRSKT PÅ LAGRET

Visa fler

MISSA INTE VÅR OUTLET

Visa fler

Magazine

Nationaldagen – Ska man fira då?
3 dagar sedan
Rent historiskt så firar man nationaldagen till minne av bland annat Gustav Vasas kröning och regeringsformen 1809. Det är ju såklart viktiga händelser i vår historia men let’s face it, det är inget man tänker överdrivet mycket på. Men det är ju ingenting som hindrar dig från att ställa till med en rejäl fest.
7 snabba midsommartips
5 dagar sedan
Alltså finns det nåt bättre än midsommar egentligen? Okej, är man barn så kanske julafton är number one, det är förståligt. Men för många är nog midsommarafton den bästa dagen på året. Man samlas, äter god mat, umgås, leker och festar lite grann. Inte övertygad? Då kommer här några tips på vad man inte bör missa om man vill ha en riktigt episk midsommar.
Midsommar + lek = Sant
2 veckor sedan
Vad är en midsommar utan sill, nån som sjunger falskt i en dålig ljudanläggning och utomhuslekar? Nej precis, det är ingen midsommar alls. Därför tänkte vi tipsa dig om vilka som är våra favoritlekar denna sommarens högtid.
Morsdag FAQ – Vi förtydligar ett och annat
3 veckor sedan
Eftersom många har frågor angående morsdag har vi samlat de mest frekventa frågorna här nedan och svarat så gott vi kunnat.
10 tips som gör studenten till den bästa dagen ever
3 veckor sedan
Okej, vi nämner det inte vid namn, vi vet alla vad som har hänt och att studentfirandet det här året blir lite annorlunda. Men som en klok människa en gång sa: ”Det blir vad man gör det till!”
castle