Till toppen
Visa större bild

Evighetsros

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 34
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När du vill förklara din kärlek för flickan du sneglat på under en lång tid, men inte riktigt vågat säga det med ord - säg det med en ros istället!

Välj färg på rosen utefter situation och bli amazed över rosens livslängd! Javisst, denna ros håller i upp till två år utan att vissna! Rosen ser nyplockad ut och kommer i fem olika varianter, närmare bestämt: Röd, Rosa, Vit, Blå och Flerfärgad. Rosen är konserverad genom att rosens växtsaft blivit ersatt av en blandning mellan färgämnen, vatten och glycerin.

Evighetsrosen mäter cirka 27 x 9 cm stor (kan variera) och levereras i en snygg och stilren förpackning. Rosen behöver ej vattnas och har en livslängd på upp till två år (24 månader). Rosen bör ej utsättas för direkt solljus och skall ej vara i kontakt med någon typ av vätska. Förvaras torrt och svalt.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58677 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle