Till toppen
Visa större bild

Haklapp för Kissnödiga

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vet du med dig att du ofta kissar på dig? Är du trött på att detta alltid händer vid taskiga tillfällen så som på jobbet, på dejten eller när du gymmar? Misströsta inte min vän, vi har lösningen! Med denna haklapp gör det inget om du kissar lite, för haklappen fångar upp kisset och lämnar inga fläckar på byxorna. Smart va!?

Haklapp för Kissnödiga är en rolig produkt att ge bort till någon som alltid spiller när de kissar eller ofta kissar på sig. Haklappen kan du antigen hänga runt "chefen" och ha under byxorna, eller ha runt "chefen" när du ska kissa så det inte droppar ned på byxorna. Haklappen spänner du enkelt runt midjan med hjälp av ett medföljande band.

  • Material: Polyester
  • För: Kissnödiga herrar/pojkar/gentlemens
  • Rolig present eller julklapp

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49920 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle