Visa större bild

Kilner Dispenser för Kyl

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En snygg och kompakt glasburk med tappkran som du kan ha på en hylla i kylskåpet - perfekt när du alltid vill ha kall saft, juice eller vatten nära till hands! Bara öppna dörren och fyll på ditt glas under tappen. Härligt en varm sommardag!

Kilner Dispenser för Kyl är en glasburk som rymmer tre liter. Den är tillverkad i glas och har ett skruvbart lock med tappkran i aluminium. Måttet på burken är 18 x 14 x 33 cm och den väger 4,8 kg. Den kan både stå upp och ligga ner. Burken tål endast handdisk och ska diskas en gång innan den används första gången.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Erik för 4 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen62973 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle