Visa större bild

Latex på Tub

(34 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 569
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Jo, du vet den där enorma finnen din polare hade i pannan på halloween? Fejk. Och köttsåret på kinden som din farsa knappt brydde sig om när han satt och käkade? Också fejk. Mormor som alltid klagar över de köttiga och illaluktande liggsåren som upptar större delen av hennes rygg... fejk, fejk, fejk.

Flytande Latex Make Up är ett smart och enkelt verktyg för dig som vill få till den där supercoola och verklighetstrogna looken med sår, skavanker och andra spännande detaljer i din halloween make up. Kombinera latex med exempelvis bomull för att få en ojämn yta. Vissa personer är känsliga för latex och därför bör du testa en liten klick med latex i ditt armveck under några minuter för att se om du får någon allergisk reaktion. Får du det så bör du genast avlägsna latex från huden och rådfråga sjukvården kring användning av latex.

Ingredienser: 30 % vatten, 70 % gummi. Volym: 29,5 ml.

Taggar

OMDÖMEN (34)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Carina för 3 år sedan
  Blev väldigt besviken på den här produkten. Den är vit och inte genomskinlig vilket latexarna jag använt förut varit. Tyvärr står det inte på. Detta gör att det blir väldigt svårt att sminka såreffekter, eftersom man först måste försöka sminka fram sin egen hudton för att täcka latexen, innan man kan fortsätta. Detta är särskilt värdelöst om man lagt på grundsminkning under, för att det ska smälta ihop på ett bra sätt. Konsistensmässigt och hanteringsmässigt är det ok. Därför får produkten en tvåa och inte en etta som jag först tänkt.
  10 av 10 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Regina för 2 år sedan
  Svårt att sminka över latexet men är roligt att arbeta med
  5 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34779 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle