Visa större bild

Lets Get Silly Jultröja

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Trots att det är två personer på bilden medföljer tyvärr endast en tröja. Vill du köpa fler tröjor på samma gång går det bra att beställa önskat antal i rutan bredvid köp-knappen.

Produktbeskrivning

Ingen svensk jul utan senapssill, julsill, dillsill eller löksill. Fråga bara tomten på tröjan? Här har vi en jultröja för dig med humor, och som gärna vill "impa" på dina vänner. Tröjan passar minst lika bra att ha på jobbet som att ha på julbordet, julafton och på juldagen. 

Lets Get Silly Jultröja är en galet snygg jultröja för både damer och herrar som kommer i sex olika storlekar. Tröjan är stickad i garn av högsta kvalitet och behåller värmen väldigt väl en kall vinterkväll. Tröjan kommer i en blågul färg med motiv av en halvt efterbliven tomte som håvar i sig olika sillsorter. Med andra ord - en riktigt mäktigt jultröja!

Jultröjan kommer i herrstorlekar, men om du vill ha en storlek som motsvarar dam - välj en storlek mindre än din vanliga storlek. Exempel: Herrstorlek Small motsvarar damstorlek Medium. Herrstorlek Large motsvarar damstorlek X-Large.

  • Material: 100% akryl
  • Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL (vuxen)
  • Passform: Normal fit
  • Tvättas tvättmaskin på skonsamt program (30°C)
  • Herrmodellen är 192 cm lång och bär storleken Large

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen59718 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle