Till toppen
Startsida > Teman > Högtider > Studenten > Moon Creations Pro Ansikts- & Kroppsfärg
Visa större bild

Moon Creations Pro Ansikts- & Kroppsfärg

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vankas det fest med storslaget tema? Eller är det kanske dags för halloweenfest med kompisarna? Då behövs smink, och inte vilket smink som helst utan ansikts- och kroppssmink! Låt oss rekommendera dessa kroppsfärger från Moon Creations som finns i otroliga 40 olika färger och utföranden. Ja du läste rätt, hela 40 olika färger!

Moon Creations PRO Ansikts- & Kroppsfärg är en riktigt lyxig ansikts- och kroppssmink för alla typer av fester och högtider. Färgen finns i 40 olika färger och nyanser, vilket gör att du garanterat hittar en färg som passar din fest! Sminket levereras i en burk om 36 gram och håller absolut toppkvalitet.

Notera också att detta smink är veganskt och har aldrig blivit testat på djur.

Säljs styckvis om 36 gram och finns i 40 olika färger.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58137 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle