Till toppen
Visa större bild

Kundbilder

Panda Skigurumi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
799 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Vem har bestämt att pandan måste bo i en grön skog och käka löv hela livet? En panda kan gott roa sig med andra roliga saker som att gå på tivoli, bygga sandslott på en strand och kanske bäst av allt: Åka snowboard! Spänn fast din snabbaste bräda under tassarna och släng dig handlöst ut i den brantaste backen. Aldrig förr har en panda varit så snabb som du är idag. Och föreställ dig de andra skidåkarnas förvånade miner när allt de kan se framför sig är snödamm av ingenting mindre än en vinterpanda!

Panda Skigurumi är vinterälskarens bästa vän. Som första svenska återförsäljare kan Partykungen.se stolt presentera den japanska supersuccén som tagit hela den alpina världen med storm. Skigurumi är en fodrad vinterversion av den klassiska storsäljaren Kigurumi.

Den här jumpsuiten har en baggy fit och ett fuktavstötande material. Huvan är stor nog att rymma en hjälm så att du känner dig trygg i backen samtidigt som du känner dig som en panda. Dräkten har två fickor och en dragkedja som går hela vägen från grenen och upp till hakan.

Fakta om Panda Skigurumi:
  • Fodrad vinteroverall som är vattenavstötande
  • Tillverkad i 100% Polyester
  • Utrustad med fickor för förvaring av mobiltelefonen eller liknande
  • Alpin utrustning ingår ej
  • Originalet från den Japanska tillverkaren Sazac
  • Finns i storlek One size (vuxenstorlek) Modellen är 163 cm lång

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29313 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle