renar-jultroja-59643-14
renar-jultroja-59643-18
renar-jultroja-59643-17
renar-jultroja-59643-15
renar-jultroja-59643-16

Renar Jultröja

 499 kr  299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Jultröjan kommer i herrstorlekar, men om du vill ha en storlek som motsvarar dam - välj en storlek mindre än din vanliga storlek. Exempel: Herrstorlek Small motsvarar damstorlek Medium. Herrstorlek Large motsvarar damstorlek X-Large.
"-Är det en röd stickad jultröja du har på dig?" frågar mormor. "-Ja exakt, givetvis, precis så är det mormor!" säger du samtidigt som du backar långsamt bakåt så att mormor inte skall se att vad hon tror är julrenar, egentligen är en jäkla massa renar som kör doggy. Man får inte ta några risker liksom...

Renar Jultröja är en riktigt snygg jultröja i finstickat garn. Tröjan värmer som bara den under kalla tider, trots att den är tunn och lätt i materialet. Jultröjan kommer i sex olika storlekar för vuxna och motivet på tröjan kan verka oskyldigt vid första anblick, men när man kommit tröjan tillräckligt nära, ja då ser man att i princip hela tröjan består av pökande renar. Jultröjan är tillverkad i en bomullsmix och blir definitivt en succé på både julbordet, julaftonskvällen och på julfesten den 25:e. 

  • Material: 60% bomull, 40% akryl
  • Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL (vuxen)
  • Passform: Normal fit
  • Tvättas tvättmaskin på skonsamt program (30°C)
  • Herrmodellen är 192 cm lång och bär storleken Large
  • Observera att priset avser endast 1 st tröja