Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Sifferballong Silver Gigantisk

(8 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 30
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När en viktig födelsedagsfest börjar närma sig, ja då kommer dessa sifferballonger att bli en succé! Vi alla har ju varit ett fan av våra andra sifferballonger som finns i olika färger och utföranden, right? Men tyvärr, vi var inte helt nöjd där, just därför har vi nu införskaffat oss en hel bunt med ÄNNU större sifferballonger som får de mindre ballongerna att verka mesiga och "taniga"! Med någon, eller några av dessa sifferballonger kommer du göra nästkommande födelsedagsfest eller jobbfest legendarisk! 

Sifferballong Silver Gigantisk levereras styckvis och finns att välja bland siffrorna 0-9. Varje ballong mäter hela 164 cm stor och är tillverkad i ett foliematerial. Ballongen ger en väldigt lyxig känsla på festen tack vare sin härliga metallicyta. Oavsett vilken eller vilka siffror du väljer så finns det cirka fyra stycken flärpar så att du enkelt skall kunna hänga upp dem på väggen eller exempelvis dra ett snöre genom dem.

Sifferballongerna kan fyllas med såväl helium som luft men vi rekommenderar att fylla ballongen med bägge, dvs hälften helium och hälften luft. Flygtiden är upp till en vecka och de kommer göra susen, oavsett fest och tillställning!

Modellens längd: 1.70 cm.

 • Material: Folie (mylar)
 • Mått: 164 cm
 • Säljs styckvis (1-pack)
 • Fyllning: Helium/luft
 • Självförslutande ventil
 • Cirka fyra stycken flärpar på varje ballong för upphängning i snöre, på spik m.m.
 • Finns i siffrorna: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9
 • Fyllning rekommendation: Hälften helium (motsvarande 5 st latexballonger á 30 cm) och hälften luft. Tänk på att fylla övre delen med helium så siffran hamnar åt rätt håll.

Taggar

OMDÖMEN (8)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Josefin för 1 år sedan
  Står i beskrivningen att dessa ska vara 164cm, detta stämmer inte alls! De var närmare 110 vilket var en stor besvikelse. Känns oerhört tråkigt att betala så mycket för något som inte uppfyller det ni beskriver.
  1 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Malin för 6 månader sedan
  BÄSTA sifforna, otroligt stora och därmed ännu roligare!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Kommer dessa komma in i fler färger?
  Svar: Dessa finns endast i guld och silver, jag har tyvärr ingen information om att vi kommer ta in fler färger just nu.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52901 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle