Till toppen
Visa större bild

Beer Bong Öltratt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Beer Bong Öltratt är för dig som gillar att halsa birkan själv! Vi har också en dubbeltratt, men istället för att dela ölen med någon så håvar du in allt själv med hjälp av denna öltratt! Ett måste till alla typer av fester med lite sting i!

Beer Bong Öltratt är en riktigt mäktig pryl som går så väl hem på alla typer av fester (helst ungdomsfester). Tratten är precis som det låter – en tratt med en silikonslang så att du skall kunna halsa bira snabbt! En svinrolig pryl att ge bort till dig själv, till kompisen eller att ta med som ett "party supplie" till festen.

  • Material: Plast, silikon
  • Antal: Styckvis (en tratt + två stycken silikonslangar)
  • Mått: 20 x 20 x 120 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52475 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle