Visa större bild

Gör Din Egen Proseccokalender

(5 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dina föräldrar vill att du äter choklad och gröna marmeladkulor i jul, men det enda du vill göra är att dricka Prosecco! Ge därför bort denna genialiska julkalender till dig själv och skyll på att du "måste" dricka upp dem, iochmed att det är en present? Proseccokalendern är ett måste till julen och den blir även en finfin present till din proseccotokige väninna.

Gör Din Egen Proseccokalender är en kartong (julkalender) med ett roligt och juligt motiv du fyller med små proseccoflaskor. Kartongen (adventskalendern) är enkel att montera ihop från hopvikt läge och när detta är gjort, då är det bara proseccon som fattas. Överraska kompisen, pojk- eller flickvännen, mamma eller mormor med en riktigt rolig och nytänkande julkalender. Proseccon får du dessvärre stå för själv!

Proseccokalendern är tillverkad i wellpapp och rymmer totalt 24 stycken flaskor upp till 25 cm höga (standard 33cl glasflaskor brukar vara ca 22 cm höga). Du fyller din proseccokalender innan du stänger locket. Proseccokalendern är busenkel att montera och kräver varken tejp eller sax. Monteringsanvisning på engelska medföljer på kartongen och finns att ladda ner här.

 • Material: Wellpapp
 • Mått: 45 x 30 x 25 cm
 • Fack för 24 flaskor (upp till 50 cl)
 • Observera att kalendern levereras utan innehåll
 • Enkel montering (ingen tejp eller dylikt krävs)
 • Notera att endast små Prosecco-flaskor passar kalendern (ej vanlig size)

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Andreas för 15 timmar sedan
  Bra robust kalender. Enkel att montera. Litet minus för att den inte är tillräckligt hög för att få plats med några av de halvflaskor som är vanliga på systembolaget.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Monika för 1 dag sedan
  Väldigt uppskattat
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen67941 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle