Visa större bild

Human Beer Pong

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du och dina vänner helt enkelt för bra för det traditionella beer pong-spelet? Ta er till nästa nivå med Human Beer Pong! Man kan säga att spelet är likadant, fast nu gäller det att sätta bollen i motståndarens hatt istället för i plastmuggen. Ett liiite roligare alternativ till den klassiska beer pong-spelet!

Human Beer Pong är ett superroligt spel som inkluderar två stycken uppblåsbara hattar och en uppblåsbar boll. Kom ihåg att ni behöver vara minst två stycken spelare för att kunna spela, sedan bestämmer ni reglerna lite själv om det skall drickas varje gång man sätter boller eller ej, men det kan ni klura ut själva. Hattarna och bollen är tillverkad i ett PVC-material och mäter cirka 24 cm stora.

  • Material: PVC
  • Mått: 24 cm (hattar)
  • Antal: Två hattar (en röd och en blå), samt en gul boll
  • Levereras ouppblåst
  • Antal spelare: 2+
  • Språk: Engelska

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54464 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle