Visa större bild

Tillbehör

Intex Badmadrass Änglavingar

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Visst är det tråkigt att alltid hamna under vattnet när man bara försöker koppla av? Fick du aldrig lära dig hur man "använde sin kroppsvikt" till att flyta på simskolan som liten? Då låter det som om du behöver ett stycke hjälpmedel...

Med Badmadrass Änglavingar från Intex får du det perfekta liggunderlaget till nästa poolfest. Badmadrassen är formade som ett par änglavingar och håller dig ovanför vattenytan - 100 av 100 gånger. Inte nog med att madrassen håller dig flytande, den gör din riktigt snygg också. Så, rassla fram din finaste bikini och koppla av i poolen.

Intex Badmadrass Änglavingar är en riktigt häftig badmadrass tillverkad i slitstarkt PVC-material som kommer i form av änglavingar. Madrassen är designad av Colette Miller som en del av "Det globala ängelvingsprojektet". Vingarna blåser du enkelt upp med hjälp av en handpump eller en batteridriven luftpump från E-Flater. Vingarna mäter 251 x 161 cm stor uppblåst och medföljer gör ett lagningskit.

  • Material: PVC
  • Mått: 251 x 161 cm
  • Antal: 1-pack
  • Blås upp med luftpump
  • Inkl. 1 x reparationskit

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen64960 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle