Visa större bild

Tillbehör

Intex Uppblåsbar Motorcykel Badleksak

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 226
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Inte ens när det är baddags kan du släppa din hobby - motorcyklar! Innan du söker hjälp för ditt osunda motorcykelberoende tycker vi på Partykungen att du ska unna dig en motorcykelrelaterad badleksak! Javisst, du kan nu glida runt på en nästan äkta Harley samtidigt som du badar. Passar såväl barn som motorcykelintresserade vuxna.

Intex Uppblåsbar Motorcykel Badleksak är en riktigt rolig badleksak som föreställer en motorcykel. Badleksaken flyter i vatten och du blåser enkelt upp den med hjälp av en handpump eller en batteridriven luftpump. Madrassen levereras ouppblåst och mäter 180 x 94 x 71 cm stor. Motorcykeln passar både barn och vuxna. Rekommenderad ålder: Från 3 år.

  • Material: PVC
  • Mått: 180 x 94 x 71 cm
  • Antal: 1-pack
  • Med handtag på varsin sida om styret
  • Inkl. 1 x reparationskit
  • Ålder: Från 3 år

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen64966 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle