vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker

Masker

Vill du göra intryck på nästa maskerad ska du definitivt kolla in våra masker. Våra unika masker i papper, latex och plast kan på några få sekunder förvandla ditt vanliga jag till USA:s president, Zlatan, en groda eller en av de sju dvärgarna. Bland våra hundratals masker hittar du definitivt den mask som du drömt om att kunna använda på maskerad.

Här finns masker både för barn och vuxna vilket ger goda förutsättningar för att imponera på vänner och bekanta på nästa maskerad eller för att anordna ditt barns livs roligaste födelsedagskalas.
Vi har också en mängd olika typer av djurmasker. Hos oss hittar du djurmasker som transformerar dig till exempelvis en ekorre, en hund eller en flodhäst. Varför inte chocka alla gäster på nästa maskerad och komma utklädd till gris? Våra djurmasker täcker normalt hela huvudet (men självklart kan du andas!).

Om du alltid har velat ha John Travoltas hårman eller Angelina Jolies läppar har du också hittat rätt! Kategorierna karaktärsmasker och pappmasker innehåller välgjorda masker i form av karikatyrer av kända personer. Våra morphmasker är utmärkta för maskeraden. Du har bra sikt genom masken och du behöver inte avstå från en drink för att hålla fasaden uppe. Vill du gå på maskerad med stil kan du välja någon av våra teatermasker. Med en fin ögonmask kan du spana på allt och alla utan att bli upptäckt.

Våra masker kommer från en av Sveriges ledande leverantörer. Maskerna är enkla att ta på och av och sitter bekvämt på huvudet.
Läs mer

Populära Kategorier

Alla Kategorier