vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Maskeradsmink

Smink är en spexares bästa vän. Med smink kan du förvandla dig själv till den du vill vara, om så endast för en natt. Ena dagen kan du vara ett gulligt djur, för att nästa bli ett otäckt monster. Smink är även ett måste för alla prinsessor och söta mangafigurer, likväl som för skruffiga soldater och pirater. Med rätt sminksaker och tillbehör kan du skapa en perfekt look som får alla andra att tappa andan. Kombinera med löständer eller tatueringar, en tiara eller svans så blir du maskeradens stjärna!

För en komplett maskeraddräkt krävs maskeradsmink! Vi kan inte komma på en enda outfit som inte fulländas med smink. Det kan gälla allt från en heltäckande grön ansiktsfärg, om du klär ut dig till gurka, eller rosa läppstift om du klär ut dig till Törnrosa. Sen har vi förstås de mer avancerade maskeraddräkterna som kräver en stadig hand och rejält med maskeradsmink. Vi snackar clowner, katter, indianer, drag queens och glittriga feer. I vårt utbud av maskeradsmink hittar du ansiktsfärg, vattensmink, sminkpennor och sminkkritor som hjälper dig till ett perfekt och hållbart resultat.

Vanligt maskeradsmink kommer givetvis till användning även under halloween, men om du är ute efter en läskigare look bör du införskaffa äkta halloweensmink. I vårt utbud hittar du allt du behöver för att skapa den mest skräckinjagande halloweenkostymen. Fejkblod är självklart ett måste och vitt puder kommer alltid till användning, liksom svarta pennor för ögon och läppar. Om du vill skapa sår har vi latex både på flaska och som färdiga sår som är enkla att applicera. Du kan välja mellan färdiga kit för benbrott, skärsår och blödande bölder. Du hittar även färdiga sminkset där allt ingår för att du ska kunna sminka dig till spöke, vampyr eller Day of the Dead.

Om du är en riktigt stjärna är du alltid på scenen och teatersmink kan vara det du behöver för en fulländad diva-look. Vi har smink som passar både på scenen och på vanliga partyn. Varför inte fixa festlooken med lite extravagant smink? I vårt utbud hittar du glittersmink som får dig att stråla, och neonsmink som gör att alla kommer ha ögonen på dig! Du hittar även nagellack i fräcka färger och hårspray som du tvättar ur med vanligt schampo.

För att applicera ditt smink på bästa sätt krävs rätt sminktillbehör. Vi har de sminksvampar, sminkpenslar och spatlar du behöver. Du hittar även olika typer av sminkborttagningsprodukter som är skonsamma för både barn och vuxna. De är att rekommendera då det annars kan vara svårt att få bort teatersmink med bara tvål och vatten.

Hos oss är det enkelt att fylla på i sminkväskan. Kolla in utbudet och låt dig inspireras! Oavsett om du letar smink till en maskerad eller bara vill sticka ut lite extra på festen så kan du köpa smink online hos oss. Vårt smink är säkert att använda, även för barn, men läs alltid innehållsförteckningen om du är överkänslig mot något visst ämne.
Läs mer