vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
gor-din-egen-olkalender-2
gor-din-egen-olkalender-4
gor-din-egen-olkalender-3
gor-din-egen-olkalender-5
gor-din-egen-olkalender-6

Gör Din Egen Ölkalender

199,90 kr

Att sitta med en halvtrökig chokladkalender passar väl kanske inte riktigt oss vuxna, men utbudet på marknaden är näst intill obefintligt och i många år har vi fått nöja oss med en billig chokladkalender från närmsta snabbköp. Idag, ja idag, kan du som vuxen man eller kvinna införskaffa dig en lite mer "vuxenvänlig" adventskalender i form av en ölkalender. Självfallet, nu kan du göra din egen ölkalender! Stoppa i en öl för varje dag och ge bort till en vän eller släkting som uppskattar smaken av en fin öl i decembermörkret.

Gör Din Egen Ölkalender är en kartong (julkalender) med ett roligt och juligt motiv du fyller med valfri öl. Kartongen (adventskalendern) är enkel att montera ihop från hopvikt läge och när detta är gjort, då är det bara ölen som fattas. Överraska kompisen, pojk- eller flickvännen, pappsen eller farfar med en riktigt rolig och nytänkande julkalender. Ölen får du dessvärre stå för själv då vi har riktigt dålig smak här borta på Partykungen.

Ölkalendern är tillverkad i wellpapp och rymmer totalt 24 stycken burkar i storleken 50 cl eller mindre och flaskor upp till 25 cm höga (standard 33cl glasflaskor brukar vara ca 22 cm höga). Du fyller din ölkalender innan du stänger locket. Ölkalendern är busenkel att montera och kräver varken tejp eller sax. Monteringsanvisning på engelska medföljer på kartongen och finns att ladda ner här.

  • Material: Wellpapp
  • Mått monterad: 48 x 31 x 25 cm
  • Fack för 24 flaskor/burkar (upp till 50 cl)
  • Observera att kalendern levereras utan öl
  • Enkel montering (ingen tejp eller dylikt krävs)
Art.nr 67906-1

Omdömen

12

Frågor & svar

0

Taggar