Till toppen
Visa större bild

Light Beer Pong Kit

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du en sådan Beer Pong-torsk att du inte ens kan hålla dig från att spela även om det är natt? Nu har du röta, för vi har nämligen rasslat fram ett självlysande Beer Pong-kit bara för torskar som dig! Det kanske låter lite tragiskt, men så är det!

Light Beer Pong Kit är ett riktigt häftig Beer Pong-kit i ny tappning. Spelet fungerar precis som vanligt Beer Pong, men det lyser! Spelet inkluderar 22 stycken transparenta muggar, 24 stycken Glowsticks i ljusblå och ljusrosa färg samt två stycken självlysande pingisbollar. Muggarna är designade så att glowsticksen kan fästas runt dem, och för att få liv i glowsticksen knäcker du bara till dem! Ett måste till sena poolpartyn och sommarfester. 

  • Material: Plast
  • Inkl. 22 muggar, 24 lysstavar och två pingisbollar

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Nora för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52481 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle