Visa större bild

Tillbehör

Rullande Väckarklocka

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 26
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

En stor del av befolkningen skulle nog inte identifiera sig som en morgonperson, och kanske är du också en av dem som gärna snoozar lite för länge. Att behöva känna paniken när man väl snoozat för många gånger och slänga på sig kläderna är inte det mest ideala sättet att börja dagen på. Som tur är så finns det en lösning för både dig och dina snooze-glada vänner, nämligen denna rullande väckarklocka.

Rullande Väckarklocka ger dig minsann inte en chans att trycka på snooze-knappen, denna klocka rullar nämligen iväg så fort den ringer, och du behöver jaga den för att kunna stänga av den. Tack vare detta kommer du snabbt upp ur sängen och minskar chansen att bli sen till skola eller jobb.

Drivs av 4 x AAA-batterier (ingår ej).

Mått: 133 x 86 x 86 mm.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41937 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle