Till toppen
Visa större bild

Golf Pong

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 119600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
1495 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Detta är spelet för dig som älskar golf! Det går helt enkelt ut på att chippa in bollarna i hålen. Ju mindre hålet är, desto mer poäng får man. Spelet är enkelt att förvara i förvaringspåsen som följer med och när kompisarna kommer över är det bara att ta fram det och låta spelet börja. Utmana golfälskaren och se vem som sätter flest bollar i hålen!

Golf Pong inkluderar två bräden med olika stora hål (se bilden), en förvaringspåse, fyra gula bollar och en liten chiptorva. Spelet är tillverkat i plast och konstgräs. Observera att golfklubba inte ingår.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen59459 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle